+47 67 20 66 67 kontakt@vivento.no

20. november avholdt Vivento og leverandøren av K2 BlackPearl seminar om intern prosessforbedring. Seminarer ble avholdt på SAS Radisson Holberg, og ble godt mottatt av de som var tilstede.

Vivento gikk igjennom noen eksempler på hvordan større organisasjoner etablerer små, enkle løsninger for å avskaffe administrativt gjøremål. Ved hjelp av samhandlingsplattformer som Microsoft SharePoint kan man enkelt fjerne arbeidsoppgaver samtidig som man reduserer ventetider og køer.

En representant for K2 gikk igjennom dere nye K2 SmartForms, hvor man ved hjelp av enkle komponenter raskt kan sette opp skjemaer for innsamling og distribuering av viktig data. Skjemaene kan benyttes både ut mot kunder og leverandører samt internt i bedriften. Under mottoet samle inn ett sted og distribuere til de som trenger det er det enkelt å finne gode eksempler på forbedring i de fleste virksomheter.

Kontakt for mer informasjon:

Jan Steinar Kvilesjø
Leder Teknologirådgivning
jan.steinar.kvilesjo@vivento.no

Digital omstilling

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Liker du det du nettopp leste? Gjør som 600 andre og få nyheter fra Vivento direkte i din innboks. Du vil motta nyheter fra Vivento maks 6 ganger i året.

Takk for din påmelding, sjekk innboksen!