+47 67 20 66 67 kontakt@vivento.no

Få en mer effektiv fagforening

Er du usikker på om ressursene i fagforeningen utnyttes best mulig? Vil du bruke mindre tid på administrasjon og mer tid på å fremme politiske og medlemmenes saker?

IT-løsninger, organisering og kompetanse er de største drivkreftene for effektivisering av støttefunksjoner. Ved å erstatte manuelle og tungvinte oppgaver med automatiserte løsninger og riktig kompetanse, får de ansatte mer tid til rådgivende tjenester for ledelse og medlemmer.

Vivento hjelper fagforeninger som ønsker en mer effektiv drift. Sammen med fagforeningen ser vi på organisasjonsstrukturen, identifiserer hvilke muligheter for effektivisering som finnes og bistår med gjennomføring av tiltak. Noen rutineoppgaver erstattes av IT-systemer, outsources eller utføres på en ny og mer effektiv måte. Vi bistår med:

  • Forretningsutvikling og effektivisering
  • Prosesskartlegging og endringer
  • Strategisk rådgiving
  • Oversikt gjennom virksomhetsarkitektur
  • Anskaffelse og implementering av IT-systemer

Vi har gjort Delta mer effektiv


”Vi har hatt et givende samarbeid med Vivento. Jeg vil gi ros for deres måte å involvere alle ansatte i kartleggings- og utviklingsarbeidet og for å bidra til intern forankring av tiltakene som er iverksatt. Vi har satt pris på konsulentenes fagekspertise og deres personlige egenskaper, og er godt fornøyd både med prosessen og resultatene.”
Marte Madslien, Avdelingssjef HR og organisasjonsstøtte

Vi har kompetansen

Vivento har bred kunnskap og lang erfaring med effektivisering av støttefunksjoner i organisasjoner.  Vi vet hvordan digitalisering kan frigjøre verdifull tid, redusere feil og få bedre sikkerhet rundt persondata.

Våre rådgivere benytter etablerte prosesser som sikrer involvering, slik at de ansatte er med på å modernisere og effektivisere måten oppgaver løses på. Med et brennende engasjement, faglig stolthet og unik erfaring, gir vi deg den oversikten og veiledningendu trenger for å bygge en framtidsrettet fagforening.

Vårt mål er at fagforeninger skal benytte mest tid på medlemsaktiviteter – ikke administrasjon.

Interessert i å høre mer?

Fyll inn skjemaet, så kontakter en av våre eksperter deg helt uforpliktende.

9 + 8 =

Ta kontakt med oss

Carl Drefvelin

Carl Drefvelin
Salgssjef

+47 970 78 569
carl.drefvelin@vivento.no

Motta vårt nyhetsbrev