+47 67 20 66 67 kontakt@vivento.no

Kvalitetssikring – Testing av digitale løsninger

Du skal lansere en ny versjon av en digital løsning, og er spent før produksjonssettingen. Har du fått det du har bestilt? Er du helt sikker på at alt fungerer som det skal?

Kvalitetssikring av digitale løsninger er avgjørende for å avdekke mangler, feil og risikomomenter, samt å vise kvalitet i løsningen før produksjonssetting. Kvalitetssikringen må skje på en styrt og grundig måte, slik at man reduserer antall feil, og unngår eventuelle sikkerhetshull og budsjettsprekker.

I Vivento legger vi bransjestandarder for testing til grunn når vi hjelper kunder med å kvalitetssikre digitale løsninger. Våre erfarne testledere leder testaktivitetene gjennom de ulike fasene, måler om løsningen er klargjort for produksjon og om systemet inneholder alle funksjoner som er bestilt. Vi hjelper deg med:

  • Ledelse av testaktiviteter
  • Rådgivning innen kvalitetssikring og test
  • Planlegging og gjennomføring av funksjonelle og tekniske tester
  • Kurs, foredrag og coaching

Vi leder test av store prosjekter for DNB

DNB ASA er Norges største finanskonsern. Konsernet ble grunnlagt 4. desember 2003 etter en fusjon mellom Den norske Bank og Gjensidige NOR.

DNB har store, prioriterte og viktige program. Et av dem var Vipps-programmet, da det var en del av DNB.

Vipps-programmet har engasjert en dedikert programtestleder fra Vivento gjennom mange releaser og prosjekter over 2 år. Hun har ledet testaktiviteter og testressurser, deriblant:

• Korrekt og effektiv rapportering
• Oppfølging av ressurser, blant annet testledere i de forskjellige prosjektene
• Funksjonell testing
• Ytelsestesting og sikkerhetstesting
• Annen ikke-funksjonell testing
• Testmiljøer
• Mottak av testleveranser fra leverandører, deriblant en internasjonal leverandør

Vi tester for Bærum kommune

”Vivento har bidratt med testledelse innen systemtest, integrasjonstest, verdikjedetest og test på alle nivåer for alle systemer i prosjektet. De har igangsatt tiltak for å inkludere prosjektorganisasjonen i testing, og har bistått med opplæring av prosjektdeltakere. Viventos konsulenter er dyktige, og en viktig ressurs inn i arbeidet med vårt nye fagsystem for helse og omsorgstjenester”.
Tristan Rolstad Virksomhetsarkitekt og CTO Bærum kommune

Bærum kommune ligger vest i Akershus, og er Norges femte største kommune etter innbyggertall. Vivento har hatt flere prosjekter i kommunen, deriblant testledelse for et nytt fagsystem for helse og omsorgstjenester. Prosjektet hadde behov for å effektivisere testprosessen, innføre bruk av testadministrasjonsverktøy for dokumentasjon og å samkjøre test mellom kunde og leverandør.

Vi har kompetansen

Våre dyktige testkonsulenter har bred kunnskap og lang erfaring med kvalitetssikring av digitale løsninger gjennom testledelse.

Vi benytter oppdragsgivers testmetoder når det er tilgjengelig og ønskelig. Ellers benytter vi test- metodikk med forankring i både ISTQB og ”ISO/IEC/ IEEE 29119 – Software Testing Standard”. I tillegg er alle våre konsulenter ISTQB-sertifiserte og mange er Prince2-prosjektledersertifiserte.

Vi har i en årrekke gjennomført testprosjekter i et bredt spekter av bransjer i både privat og offentlig sektor. Med et brennende engasjement for kvalitetssikring og risikohåndtering, samt faglig stolthet og unik erfaring, vil våre testkonsulenter sørge for å styre dine test- aktiviteter trygt i havn.

Interessert i å høre mer?

Fyll inn skjemaet, så kontakter en av våre eksperter deg helt uforpliktende.

3 + 1 =

Ta kontakt med oss

Carl Drefvelin

Carl Drefvelin
Salgssjef

+47 970 78 569
carl.drefvelin@vivento.no

Motta vårt nyhetsbrev