+47 67 20 66 67 kontakt@vivento.no

Våre tjenester

Virksomhetsstyring

Vivento virksomhetsstyringVi bistår virksomhetsledere med virksomhetsevaluering, implementering av kvalitetsledelse, modenhetsanalyse for test- og kvalitetssikring og utarbeidelse av digitaliseringsstrategi og IKT-strategi. Målet er å heve kvaliteten på styringsinformasjon og sikre hensiktsmessige styringsprinsipper i virksomheten.

Les mer:

IKT-strategi Kvalitetssystemer Virksomhetsanalyse Testrådgivning

Virksomhetsstyring

Vivento virksomhetsstyring

Vi bistår virksomhetsledere med virksomhetsevaluering, implementering av kvalitetsledelse, modenhetsanalyse for test- og kvalitetssikring og utarbeidelse av digitaliseringsstrategi og IKT-strategi. Målet er å heve kvaliteten på styringsinformasjon og sikre hensiktsmessige styringsprinsipper i virksomheten.

Les mer:

IKT-strategi Kvalitetssystemer Virksomhetsanalyse Testrådgivning

Endringsstyring

Vivento endringsstyringVi bistår våre  kunder i gjennomføringen av større endringsprosjekter og endringsprogram. Vivento har svært erfarne, sertifiserte prosjektledere og virksomhetsarkitekter. Vi sørger for styring av prosjekter til avtalt tid, kost og kvalitet, med rett bruk og utnyttelse av virksomhetens ressurser. Vivento kan bistå med tekniske prosjektledere, testledere og virksomhetsarkitekter med erfaring fra store nasjonale og internasjonale prosjekt og programmer.

Les mer:

Prosjektledelse Testledelse Virksomhetsarkitektur

Endringsstyring

Vivento endringsstyring

Vi bistår våre  kunder i gjennomføringen av større endringsprosjekter og endringsprogram. Vivento har svært erfarne, sertifiserte prosjektledere og virksomhetsarkitekter. Vi sørger for styring av prosjekter til avtalt tid, kost og kvalitet, med rett bruk og utnyttelse av virksomhetens ressurser. Vivento kan bistå med tekniske prosjektledere, testledere og virksomhetsarkitekter med erfaring fra store nasjonale og internasjonale prosjekt og programmer.

Les mer:

Prosjektledelse
Testledelse Virksomhetsarkitektur

Produksjonsforbedring

Vivento produksjonsforbedringDe fleste produksjons- eller tjenesteleveranse-prosesser kan og bør kontinuerlig forbedres. Automatisering ved hjelp av IT-støtte gjennomføres med suksess i mange bransjer, og Vivento bistår med kartlegging og gjennomføring av store eller mindre automatiseringsprosesser. Vivento hjelper kunder med prosessforbedring, men også å sette opp systemer og organisering av kontinuerlig forbedringsarbeid.

Les mer:

Prosessforbedring Prosessautomatisering (BPM) Service Management

Produksjonsforbedring

Vivento produksjonsforbedring

De fleste produksjons- eller tjenesteleveranse-prosesser kan og bør kontinuerlig forbedres. Automatisering ved hjelp av IT-støtte gjennomføres med suksess i mange bransjer, og Vivento bistår med kartlegging og gjennomføring av store eller mindre automatiseringsprosesser. Vivento hjelper kunder med prosessforbedring, men også å sette opp systemer og organisering av kontinuerlig forbedringsarbeid.

Les mer:

Prosessforbedring Prosessautomatisering (BPM) Service Management

Barnehage