Bli en av oss

Vivento AS er et norsk rådgivingsselskap som hjelper virksomheter med å etablere og realisere sine visjoner for digitalisering. Hos oss blir du del av et faglig utviklende og sosialt fellesskap!

Vil du være med å digitalisere Norge?

Fotografering Varehandel 2

Hos oss jobber du som teknologirådgiver eller forretningsrådgiver i store private og offentlige selskaper. Du trives aller best når du blir utfordret med kompliserte problemstillinger, og verdsetter personlig utvikling. Din unike kunnskap deler du med dine kollegaer, like gjerne som de deler sine erfaringer med deg. Vi er i dag en glad gjeng på 65 ansatte, men skal bli mange flere! Kanskje passer nettopp du hos oss? Ring oss for en hyggelig prat eller send oss din CV i dag!

Faglig utviklende og sosialt fellesskap

IMG_6800

Å jobbe i Vivento er spennende, utfordrende og utviklende! Vi arbeider med fagområder i rivende utvikling og blir utfordret hver eneste dag. Derfor er vi opptatt av at du skal ha trygghet til å utføre jobben på best mulig måte. Du trenes og sertifiseres innen dine fagområder, får tilpassende oppdrag og jobber sammen med konsulenter du alltid lærer mer av. Selv om du ofte arbeider hos dine kunder, samles hele gjengen jevnlig for faglig utveksling og sosialt samvær.

Vi er et rådgivingsselskap med bred kunnskap og erfaring

Vivento Lisboa

Vi er et norsk rådgivingsselskap med et sterkt og attraktivt faglig miljø. Vi har bred kunnskap og erfaring på områder som digitalisering, strategisk IT rådgiving, virksomhetsarkitektur og styring, prosessforbedring, teknologirådgiving og testledelse. Vi bidrar med å modernisere store private og offentlige virksomheter i prosjekter som har en betydning for landet og deg som innbygger.

Noen av våre medarbeidere
Rull til toppen