Bli kjent med våre tre nye konsulenter

Vi starter høsten med brask og bram! Våre dyktige konsulenter er tilbake fra ferie og i full sving med å skape verdi for våre kunder. I tillegg styrker vi laget med tre unge og faglig sterke konsulenter. Her blir du kjent med dem.

Birgitte Lunder Ween 

Birgitte er fra Oslo og utdannet samfunnsviter med en mastergrad i teknologi- og innovasjonsstudier ved UiO. Masteroppgaven handlet om utvikling og implementering av ladeinfrastruktur for elbiler på Østlandet. Etter at oppgaven ble levert i 2013 har hun fått erfaring som rådgiver i Arbeidstilsynet og Kreftregisteret, der hun blant annet arbeidet med utredning og analyse av strategi og kommunikasjon. 

Birgitte er spesielt glad i å reise og oppleve nye land og kulturer. Ellers går mye av fritiden til familie og venner. Nå gleder hun seg til å ta fatt på nye utfordringer hos oss, og jobbe med endringsprosesser og organisasjonsutvikling.

Jørgen Kjos

Jørgen kommer fra Arendal og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med spesialisering i strategi og ledelse. Han skrev masteroppgave om bruken av lettvekts-IT og prosessforbedring i helsesektoren, med fokus på samKAD-prosjektet ved Aker helsearena.

Jørgen liker å jobbe med strategi, digitalisering, endringsledelse og prosessforbedring, og er opptatt av samspillet mellom organisasjon og teknologi. På fritiden er fotball blant hans store interesser, både på løkka og TV-skjermen.

Kristina Marcelius Hjulstad

Kristina kommer fra Trondheim og er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med spesialisering i strategi og ledelse. Hun skrev masteroppgave om hvordan norske IoT-selskaper jobber med strategiutvikling, og hvordan økosystemet rundt dem påvirker strategien.

Kristina liker å jobbe med forretningsutvikling og virksomhetsstyring og er særlig interessert i hvordan virksomheter kan bruke teknologi til å effektivisere prosesser. På fritiden liker hun å løpe og gå turer i fjellet.

Vi ønsker Birgitte, Jørgen og Kristina velkommen, og gleder oss til å dele deres engasjement og kompetanse med våre kunder.

Birgitte Lunder Ween, Jørgen Kjos og Kristina Marcelius Hjulstad sammen med salgssjef Carl Drefvelin
Rull til toppen