Vil du være med Vivento å forandre Norge?

Vi søker flere strategiske rådgivere som har ledererfaring fra offentlig sektor og krevende omstillingsprosesser. Sammen skal vi hjelpe offentlige virksomheter i den digitale omstillingen de skal igjennom for å nå Regjeringens mål om å fornye, forenkle og forbedre Norge.

Hvem er vi?

Vi er en god konsulentgjeng som elsker å bringe verdier til kundene våre. Vi får bryne oss på mange ulike problemstillinger, samtidig som vi har støtte og kan dele kunnskap og erfaringer med hverandre. At hver arbeidsdag er forskjellig, er ikke en klisje, men en takknemlig sannhet. Det gjør oss til engasjerte og lojale rådgivere, med både profesjonalitet og godt humør. Det kommer våre kunder til gode.

Hvordan blir arbeidsdagen din?

Som rådgiver hos oss er du en nøkkelperson for våre kunder i offentlig sektor, der du hjelper ledelsen med å forstå og drive fram digital omstilling. Med din faglige tyngde og unike erfaring guider du kundene med stødig hånd i både strategiarbeid, organisasjonsutvikling og virksomhetsstyring, så vel som endringsledelse og gevinstrealisering. Noen ganger jobber du i team med flere konsulenter, andre ganger jobber du selvstendig.

Du blir involvert i mange spennende prosjekter der du kan bidra med å sette ditt fotavtrykk i samfunnsutviklingen.

Hvem er du?

Det er vi også nysgjerrige på! Vi tror du har høyere økonomisk/administrativ utdanning, og er sikre på at du har jobbet som leder i offentlig sektor i mer enn 10 år, eller jobbet som konsulent med rådgivning til offentlige ledere i mer enn 10 år. I den tiden har du opparbeidet deg grundig kompetanse på hvordan offentlig sektor kan fornye, forenkle og forbedre seg. Nå ønsker du å dele din kunnskap og erfaring med andre offentlige virksomheter slik at de også kan realisere sitt potensiale.

Som person er du profesjonell, reflekterende og løsningsorientert. Du liker å ta initiativ og å drive fram endringer helt til mållinjen.

Hvem er våre kunder?

Våre kunder finner du i nesten alle størrelser og bransjer, og du skal få konsentrere deg om de innen offentlig sektor. Felles for dem alle er et ønske om å ta i bruk ny teknologi for å yte bedre tjenester til innbyggerne.

Om du er kvinne eller mann, så lenge du ønsker å bidra med å fornye, forenkle og forbedre Norge, og kan lede prosjekter med stødig hånd, så vil vi gjerne høre fra deg.​

Faglige kvalifikasjoner

 • Du har høyere utdanning
 • Lang ledererfaring fra offentlig sektor
 • Du har god erfaring med omstilling, endringsledelse og strategiutvikling
 • Du har utmerket skriftlig og muntlig fremstillingsevne, og trives med å presentere

Personlige egenskaper

 • Du har gode samarbeidsevner, er løsningsorientert og fleksibel
 • Med initiativ og gjennomføringskraft kan du forankre og drive frem endringer
 • Du har meget gode analytiske egenskaper, og ser løsningen der andre ser problemer
 • Du motiveres av fornøyde kunder og av å spille på vinnerlaget vårt

Vivento tilbyr:

 • Et herlig, sosialt og faglig sterkt miljø med 50 andre dyktige konsulenter
 • Utviklende, engasjerende og utfordrende oppdrag hos store offentlige virksomheter
 • Faglig utvikling gjennom kurs, sertifiseringer og konferanser
 • Konkurransedyktig lønn + bonus som gir deg eierskap til egen inntjening
 • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger

Om du er interessert i områder som maskinlæring, stordata, kunstig intelligens, RPA, eller skytjenester så ønsker vi å høre fra deg.

Er du interessert, ta kontakt med:

Ivar Eckhoff
Personalsjef

+47 982 55 020
ivar.eckhoff@vivento.no

Flere ledige stillinger