Industri og varehandel

Varehandel skjer i økende grad på digitale plattformer. Skillet mellom netthandel og fysiske butikker viskes ut. Kunden skal møtes i flere kanaler. Den digitale varehandelen er her og nå.

Digitalisering av varehandelen utfordrer selve forretningsmodellen til etablerte aktører. I tillegg er digitale løsninger med på å skape kundeopplevelsen. Det har alltid vært viktig å kjenne kunden for å skape gode kundeopplevelser, men nå må dette i stadig større grad gjøres over digitale plattformer. For å øke omsetningen i et tøft marked som ofte er internasjonalt, må du gjøre smarte valg av løsninger som også møter krav til sikkerhet og personvern.

Vivento har i flere år arbeidet tett med flere aktører innen varehandel, spesielt innen dagligvare. Eksempler på utfordringer vi har hjulpet våre kunder med, er effektivisert kjededrift og etablering av butikker, arkitekturtjenester knyttet til logistikk og nye kundeplattformer, etablering av lojalitetsprogram, digitale strategier og automatisering av interne prosesser.

Vil du vite mer om hvordan vi kan hjelpe til i varehandel?
Rull til toppen