Har du lyst til å jobbe med digitalisering?

Vivento er et norsk rådgivingsselskap med et sterkt og attraktivt faglig miljø. Vi har bred kunnskap og erfaring innen digital omstilling. Vi bidrar med å modernisere store private og offentlige virksomheter i prosjekter som har en betydning for landet og deg som innbygger. Selskapet har i dag over 60 ansatte og er i sterk vekst.

Hvem er vi?

Vi er en god konsulentgjeng som elsker å bringe verdi til kundene våre, gjennom å tilrettelegge for gode digitale løsninger. Vi får bryne oss på mange ulike problemstillinger og bransjer – samtidig som vi har støtte og kan dele kunnskap og erfaringer med hverandre. At hver arbeidsdag er forskjellig, er ikke en klisje, men en takknemlig sannhet. Det gjør oss til engasjerte og lojale konsulenter, med både profesjonalitet og godt humør. Det kommer våre kunder til gode.

Hvordan er det å jobbe i Vivento?

Vi jobber med fagområder i rivende utvikling hver eneste dag og engasjementet innenfor alle områder av digital omstilling er stort. For at du skal ha trygghet til å utføre jobben på best mulig måte trenes og sertifiseres du innen dine fagområder, får oppdrag som passer din utvikling og jobber med konsulenter du alltid lærer mer av. Selv om du ofte jobber ute hos dine kunder samles vi jevnlig for faglig utveksling og sosialt samvær. Alle ansatte har en personlig utviklingsplan og utviklingssamtaler gjennomføres fra to til seks ganger per år avhengig av plan og behov. Din trivsel er viktig for oss og vi legger vekt på at ansatte har en god balanse mellom privat- og arbeidsliv.

Hvem er du?

Kanskje er du økonom, ingeniør eller har annen IT eller samfunnsøkonomisk utdannelse? Uansett, du har lyst til å jobbe som konsulent og med digitalisering. Om du er interessert i områder som maskinlæring, stordata, kunstig intelligens, RPA, eller skytjenester så er det bra.

Hvem er våre kunder?


Våre kunder finner du i nesten alle størrelser og bransjer. Felles for dem alle er et ønske om å ta i bruk ny teknologi for å gi en høyere verdi på bunnlinja, enklere organisering av de ansattes arbeidsdag eller for å gi et bedre tilbud til sine kunder/innbyggere. Eller gjerne alle tre på en gang.

FAGLIGE KVALIFIKASJONER:
 • Flytende norsk, muntlig og skriftlig
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
 • Høyere utdanning innen teknologi, business eller andre relevante områder
PERSONLIGE EGENSKAPER:
 • Du er trygg på deg selv og vet at din kompetanse er verdifull
 • Du er engasjert, strukturert og løsningsorientert
 • Du jobber selvstendig når det trengs, men er også god i teamrelasjoner
 • Med initiativ og gjennomføringskraft kan du forankre og drive frem endringer
 • Du motiveres av fornøyde kunder og av å spille på vinnerlaget vårt
VI TILBYR:
 • Et herlig, sosialt og faglig sterkt miljø med over 50 andre dyktige konsulenter i et norskeid selskap
 • Utviklende, engasjerende og morsomme oppdrag hos bransjens mest spennende kunder
 • Faglig utvikling gjennom kurs, sertifiseringer og konferanser
 • Konkurransedyktig lønn og bonus som gir deg eierskap til egen inntjening
 • Meget gode pensjons- og forsikringsordninger

Om du er interessert i områder som maskinlæring, stordata, kunstig intelligens, RPA, eller skytjenester så ønsker vi å høre fra deg.

Er du interessert, ta kontakt med:

Ivar Eckhoff
Personalsjef

+47 982 55 020
ivar.eckhoff@vivento.no

Flere ledige stillinger