Jobbe i Vivento

arrow-white

Jobb hos oss

Vivento skal være den beste rådgiveren på digital omstilling. Derfor vil du oppleve et selskap som investerer mye i din kompetanse. For hos oss skal alle være faglig oppdatert og alltid ville lære mer. Du får din egen kompetanseplan slik at du får den utvikling du ønsker og raskt lærer mer om både metodikk og teknologier. Og, ikke minst, vi har et eget salgsteam som sammen med deg finner spennende og meningsfulle oppdrag.
Gode konsulenter kan likevel mer enn fag. Vi er opptatt av å bry oss om folk og alltid ta oss tid til å lytte og forstå kundens behov. Derfor ønsker vi deg som ikke bare er faglig sterk, men som også har de riktige personlige egenskapene. Du kommer garantert til å lære masse i Vivento, men mest av alt gleder vi oss til å lære noe nytt av deg.

Lagspillere

Mesteparten av tiden vil du være ute i oppdrag hos kunde. Da er det lett å føle seg overlatt til seg selv. Hos oss skal det ikke være slik. Derfor mener vi at det å være konsulent er et lagspill uten spisse albuer. For skal vi bli best, så må vi gjøre hverandre gode. I Vivento vil du oppleve kollegaer som alltid er behjelpelige og som feirer din suksess mer enn sin egen. Vi både lykkes og mislykkes som et team, og hjelper hverandre hver dag.
Sosialisering er viktig for å skape et godt lagmiljø, men også fordi vi ganske enkelt har det utrolig gøy sammen. Vi har ulike fagteam som møtes jevnlig for faglig påfyll og sosialisering. En gang i måneden har vi «Rikets tilstand» som avsluttes med middag ute på byen. Vi løper Holmenkollstafetten, har et aktivt løpe- og sykkelmiljø, i tillegg til julebord og sommerfest med eget husband. Vi reiser også på utenlandsturer, hvor du virkelig får bli godt kjent med kollegaene dine.

Menneskene og teknologien

Det handler ikke kun om teknologi. Til syvende og sist er digitale løsninger laget av og for mennesker. Alle prosjekter trenger derfor endringsledere som ser og forstår de berørte.

Fra test til arkitekt

Frode Øverås har bakgrunn som tester og testleder. Gradvis ble arbeidsoppgavene hans penslet inn mot arkitektur. I Vivento fikk han kompetanseløftet til å ta steget fullt ut.
Anne-Christin Odden

Kultur å vokse i

Anne-Christin Odden har lang fartstid og lederfaring fra store selskaper. Delingskultur og kompetanseutvikling ble utslagsgivende for jobbskifte.

Trygt, men spennende

Etter nesten 20 år i det offentlige ble Kjetil Krosser Gjerberg overbevist om å bli konsulent. Mulighet til å bygge unik kompetanse og erfaring på kort tid ble utslagsgivende.
Anne-Marit Langedal

Fantastiske formaliteter

For uinnvidde kan offentlige anskaffelser virke firkantede og formelle. Anne-Marit Langedal, som er sjefskonsulent i Vivento og jobber med offentlige anskaffelser, forteller en annen historie.

Fritid og frihet

Vi er alle i ulike livsfaser. Småbarn, familie og etterutdanning krever både tid og krefter. I Vivento tror vi på frihet under ansvar og balanse mellom arbeid og fritid. Konsulentlivet skal enkelt tilpasses forpliktelsene du har på hjemmebane. Et godt faglig og sosialt miljø skapes av ansatte som har en aktiv og innholdsrik fritid. Personlig utvikling skjer nemlig ikke bare på arbeidsplassen.

Goder

Bonus

Står du på så skal du belønnes. Derfor har vi en bonusmodell basert på egen fakturering hos kunder. Verdiskapning skjer likevel ikke bare når vi fakturerer. For å skape et godt og utviklende arbeidsmiljø trenger vi både faglig påfyll og, ikke minst, fritid. Tar du for eksempel kurs må du ikke ofre av fritiden din for fortsatt å få bonus.

Trening

I Viventos lokaler på Lysaker er det treningsrom med det meste av fasiliteter. Ønsker du å sykle eller løpe til jobb er det tilrettelagt med garasje, dusj og garderobe. Mange liker å holde seg i form hos oss, og vi har blant annet en aktiv løpe- og sykkelgruppe.

Mobil og internett

Har du en gammel, utslitt telefon sponser vi deg med en ny en. Vi dekker også telefon- og internett for deg hver måned.

Forsikring og pensjon

Hos oss er du dekket med alt du trenger av forsikring; Gruppeliv, behandling, reise, ulykke og psykolog. I tillegg har vi en god pensjonsordning med uførepensjon. Vi betaler selvsagt full lønn under sykdom og når du har foreldrepermisjon.

Rekrutteringsprosessen

Vivento har en smidig rekrutteringsprosess, men følger selvfølgelig ditt ønske om hvor raskt prosessen skal gå.

Første møte

Vi vil bli bedre kjent med deg, hva du kan og hvorfor du ønsker å jobbe i Vivento. Du får også bli kjent med oss, hva vi står for, våre ambisjoner og hva vi håper du kan bidra med. De neste par dagene etter det første møtet vurderer både du og vi om vi skal fortsette prosessen.

Andre møte

Vi ringer vi deg først og utveksler inntrykk. Om begge er positive så avtaler vi et nytt møte. Denne gangen ber vi deg presentere et prosjekt du enten har ledet eller deltatt i. Da får vi et enda bedre inntrykk av hva du kan og hvem du er.

Referanser og tilbud

Når det andre møtet er gjennomført vurderer vi igjen inntrykkene. Som etter første gang ringer vi deg etter et par dager. Hvis begge fortsatt er positive til å fortsette prosessen gjenstår referansesjekk, bakgrunnssjekk og tilbud.
Rull til toppen