Møt Vivento på Arendalsuka

12.-17.august går Arendalsuka av stabelen. Den årlige politiske festivalen er en arena hvor aktører fra næringsliv og organisasjoner, politikere og mannen i gata møtes. I år er Vivento med på programmet.

Arendalsuka er en møteplass hvor viktige samfunnsspørsmål og dagsaktuelle temaer står på agendaen. I år er vi er med på programmet, og inviterer til debatt med tema «Robotisering i kommunesektoren – trussel eller mulighet?» onsdag 14.august.

Robotisering

Vårt tema handler om hvordan robotisering vil påvirke kommunesektoren. Kommunene skal løse fremtidens store velferdsoppgaver. Politikere og rådmenn peker i samme retning – ved hjelp av roboter og digitalisering skal oppgavene løses bedre og billigere. Er dette realistisk? Hvordan kan teknologi gi oss bedre og mer effektive tjenester?

Vi lar beslutningstakerne og ekspertene svare når klartenkte politikere og rådmenn møter representanter for fagforening og NAV til en spennende debatt.

Medvirkende

Debatten vil bli ledet av Hilde Widerøe Wibe. Hilde er partner i Corporate Communications og har lang erfaring som konferansier og ordstyrer. Rådmann i nye Stavanger kommune, Per Kristian Vareide, IT-direktør i NAV, Jonas Slørdahl Skjærpe og direktør i Rambøll Norge, Morten Skodbo skal alle holde innledende innlegg for å sette rammer for debatten.

På vårt debattpanel sitter lederen for Fagforbundet, Mette Nord, statssekretær i Høyre, Paul André Chaffey, ordfører i Bærum kommune, Lisbeth Hammer Krog og leder i YS, Erik Kollerud.

Debatten starter klokken 18.00 på Clarion Hotel Tyholmen onsdag 14.august. Vi gleder oss til en spennende og viktig debatt. For mer informasjon se link til arrangementet, eller les på https://arendalsuka.no/ 

https://www.facebook.com/events/2388152308141206/

Rull til toppen