Om oss

Vivento er et norskeid konsulentselskap som ble etablert i 2006. Vi er rådgivere på digital omstilling til virksomheter i både offentlig og privat sektor, og vi hjelper kundene våre med å innføre og lykkes med å ta i bruk nye digitale løsninger.

Helt siden oppstarten i 2006 og frem til i dag har vi bistått våre kunder med å skape forretningsverdier gjennom smart bruk av teknologi. I dag kaller vi dette digitalisering. Våre rådgivere vet hva som skal til for å lykkes med dette, og vi bistår våre kunder på ulike måter: Vi kartlegger behov og gir leverandøruavhengig rådgivning. Vi bidrar til vellykkede anskaffelser, og hjelper våre kunder med implementeringen gjennom prosjektledelse, arkitektur og testing.

Les mer om vår kompetanse for å få vite mer om hva vi kan.

Se digitaliseringsordboken vår.

Vivento har en jevn og stabil vekst og er nå over 50 ansatte. Gjennomsnittsalderen på våre ansatte er 40 år og vi har 35 % kvinner. Vivento er eid av de ansatte og opptatt av at vi skal være et godt selskap å jobbe i. Vi vil alltid lære mer og er derfor veldig opptatt av at alle i selskapet skal utvikle sin egen kompetanse kontinuerlig. Les mer om hvordan det er å jobbe hos oss.

Vivento har kunder innen flere bransjer, både i offentlig og privat sektor. Innen offentlig sektor har vi kunder innen både statlig-, regional- og kommunal forvaltning, helse og forsvar. I privat sektor jobber vi blant annet med varehandel, bygg- og eiendom, samt innen energisektoren. 

Les mer om våre prosjekter for å få vite mer om hva vi gjør.

Kontakt oss