Om oss

Vivento er et norskeid konsulentselskap som ble etablert i 2006. Vi er rådgivere på digital omstilling til virksomheter i både offentlig og privat sektor, og vi hjelper kundene våre med å innføre og lykkes med å ta i bruk nye digitale løsninger.

Helt siden oppstarten i 2006 og frem til i dag har vi bistått våre kunder med å skape forretningsverdier gjennom smart bruk av teknologi. I dag kaller vi dette digitalisering. Våre rådgivere vet hva som skal til for å lykkes med dette, og vi bistår våre kunder på ulike måter: Vi kartlegger behov og gir leverandøruavhengig rådgivning. Vi bidrar til vellykkede anskaffelser, og hjelper våre kunder med implementeringen gjennom prosjektledelse, arkitektur og testing.

Les mer om vår kompetanse for å få vite mer om hva vi kan.

Vivento har en jevn og stabil vekst og er nå over 65 ansatte. Gjennomsnittsalderen på våre ansatte er 42 år og vi har 35 % kvinner. Vivento er eid av de ansatte og opptatt av at vi skal være et godt selskap å jobbe i. Vi vil alltid lære mer og er derfor veldig opptatt av at alle i selskapet skal utvikle sin egen kompetanse kontinuerlig. Les mer om hvordan det er å jobbe hos oss.

Vivento har kunder innen flere bransjer, både i offentlig og privat sektor. Innen offentlig sektor har vi kunder innen både statlig-, regional- og kommunal forvaltning, helse og forsvar. I privat sektor jobber vi blant annet med varehandel, bygg- og eiendom, samt innen energisektoren. 

Les mer om våre prosjekter for å få vite mer om hva vi gjør.

Se digitaliseringsordboken vår.

Årlig klima- og miljørapport er tilgjengelig ved forespørsel.

 

Kontakt oss
Rull til toppen