DNB/Vipps

Vivento leverte programtestleder og testledere. Vi har bidratt til at programmet har hatt felles teststrategi. Med stram testledelse hadde Vipps mange vellykkede lanseringer av nye funksjoner. Oppdateringer i appen ble også gjennomtestet før utrulling.

Trude Rosendal, sjefskonsulent i Vivento
DNB/Vipps logo

DNB ASA er Norges største finanskonsern. DNB har store utviklingsprogrammer, hvorav Vipps var ett. Vipps er en av norgeshistoriens største app-suksesser. Vivento bidro med test og kvalitetssikring.

Vipps er en prioritert og viktig tjeneste for DNB. Tjenesten er stadig under utvikling, og ny og uprøvd teknologi krever testing, utvikling og kvalitetssikring. Vivento hadde ansvar som programtestleder og bidro med kvalitetssikring og test av Vipps-produktene.

Vivento leverte programtestleder og testledere til prosjektet. Vivento hadde ansvar for DNB sine testaktiviteter, samt opp til fire andre testledere og testere fra kundens side.

Vivento bidro til at programmet har hatt en felles teststrategi, og med effektiv testledelse hadde Vipps mange vellykkede lanseringer av nye funksjoner. Oppdateringer i appen ble også gjennomtestet før utrulling.

Tjenester vi leverte til dette prosjektet