Rema

Digitalisering i dagligvarebransjen

Rema 1000 er den ledende dagligvarekjeden og en av de sterkeste merkevarene i Norge. De har butikker i hele Norge og i Danmark.

Vivento har gjennom rådgivning knyttet til digitalisering og automatisering bistått Rema 1000 med å forbedre sine interne og eksterne prosesser. Løsningene har bidratt til å forbedre interne prosesser som økonomi, bemanning og internkommunikasjon, og eksterne prosesser som med utviklingen av appen Æ. Kjøpmann er kunden til REMA 1000 Franchise. Kjøpmann får økt konkurransekraft med smartere bemanning, lavere priser, optimal ordreflyt og målrettet markedsføring til sine kunder. Kundene til kjøpmannen får lavere pris på en enkel måte og full kontroll på sine data og handler.
Vivento har ledet prosjekter, definert prosesser, designet gjennomføringsarkitektur og testet kvaliteten i prosjektene hos Rema. Vi har også bistått med etablering av strategier og organisering for digital verdikjede gjennom vertikale integrasjoner, digital markedsføring, analyse av kundereiser og kundedialog.

Tjenester vi leverte til REMA:

Jan Steinar Kvilesjø
leder privat sektor
i Vivento