Vivento innsikt

Kunstig intelligens / Artificial intelligence er på stø kurs inn i norske virksomheter. Vi ønsker å hjelpe beslutningstakere til bedre forståelse av AI på en enkel og intuitiv måte. Vi kan bidra til at AI løser dine behov og fokusere på hvordan akkurat din bedrift kan styre mot fremtidens teknologi på en best mulig måte.

Det er mye oppstyr om begrepet “kunstig intelligens” (KI), eller som det kalles på engelsk, “artificial intelligence” (AI). AI er ofte betegnet som en “svart boks“. Det er derfor viktig at en beslutningstaker vet hvilke innvirkninger det vil ha å satse på kunstig intelligens. Vi ønsker å hjelpe beslutningstakere å evaluere og minimere risiko ved å formidle forståelse om AI på en enkel og intuitiv måte.

Vi i Vivento Innsikt tar sikte på å avmystifisere denne “boksen“ ved å gi gode, intuitive forklaringer og kursing som kan gi deg en overordnet innsikt i hva som er mulig og ikke mulig. Vi ønsker å tilpasse AI til å løse dine behov og fokusere på hvordan akkurat din bedrift kan styre mot fremtidens teknologi på best mulig måte. Dermed kan du som beslutningstaker stole på at Vivento Innsikt vil veilede deg til å ta informerte valg slik at du med klarhet, sikkerhet og trygghet kan ta i bruk toppmoderne teknologi.

Vivento Innsikt ønsker å gi bistand slik at kunden kan kombinere AI med gode forretningsvalg. Vi er opptatte av at kunden sitter igjen med god “return of investment“ og oppnår gevinstrealisering på en effektiv måte.

Vi vet hvilke metoder som kan og burde brukes i forskjellige områder, samt hvor det er trygt å satse. Vi kan tilby blant annet rådgivning, kursing, prosjektledelse og utviklingskompetanse innenfor AI relaterte oppgaver.

Vivento Innsikt hjelper deg med hele prosessen fra rådgivning i idefasen, utvikling/konfigurering, testing og gevinstrealisering.

Kurs

Introduksjonskurs AI

  • I vår AI-introduksjonspakke avdramatiserer vi AI-hypen ved å åpne den “svarte boksen”. Dette hjelper deg å forstå hva AI er og hvordan den kan brukes.
  • Dette er et kurs for beslutningstakere og andre som trenger et overordnet syn på kunstig intelligens

Introduksjonskurs maskinlæring for programmerere

  • I vårt introduksjonskurs for programmerere tar vi sikte på at en erfaren programmerer tilegner seg nok kunnskap til å bruke konvensjonelle metoder og modeller for maskinlæring. Vi bruker Python med Keras og Tensorflow som verktøy.
  • Kurset er utviklet for utviklere og arkitekter.

Vi kan også utvikle presentasjoner og foredrag som er tilpasset kompetansenivået til din bedrift.

AI-strategi

En AI-løsning bør planlegges og forankres i en overordnet AI-strategi:

  • Hvilket behov er det for innsikt?
  • Hvilken type innsikt er nødvendig?
  • Hvilke brukere er viktigst?
  • Hvilken innsikt har brukere behov for?
  • Hvordan oppnår vi størst gevinstrealisering?

Vi i Vivento Innsikt hjelper deg å komme i gang. I vår AI-strategipakke avdramatiserer vi AI hypen og gir deg intuisjon om hva AI er og hvordan det kan tas i bruk på best mulig måte.

Maskinlæring og dataanalyse

Vivento Innsikt kan hjelpe med hele prosessen fra rådgivning i idefasen, gjennomføre utvikling, konfigurering, testing og gevinstrealisering.

Våre maskinlæringsspesialister kjenner til mange forskjellige maskinlæringsrammeverk og kan støtte i alt fra valg av rammeverk til modelldesign og prosjektgjennomføring.

Vil du vite mer om kunstig intelligens fra Vivento?
Rull til toppen