10year

Vivento fyller 10 år

Vivento er i 2016 blitt en tiåring, og vi ønsker å takke alle som har bidratt til det

Det er nå ti år siden Vivento ble etablert,  og den første kunden fra Finland inngikk avtale med oss. Både Vivento, bransjen og markedet har opplevd en interessant reise gjennom disse årene.

Vi ønsker å takke spesielt våre eksisterende og tidligere kunder – det er selvfølgelig evnen til å tilfredsstille deres behov og deres vilje til å satse på oss som har gjort det mulig for oss å nå to-sifferet antall år. Det er også på sin plass å takke de som ikke har blitt våre kunder, det har vært en enorm læring også i de tilbakemeldinger dere har gitt oss. Hvem vet, kanskje neste gang..

Vivento har hatt en filosofi om fornuftig vekst basert på de resultater og muligheter våre kunder har gitt oss. Det har medført at vi nå fremstår som en veletablert rådgivende konsulentvirksomhet med 36 ansatte.Over disse årene har vi hatt gleden av å ha nesten 50 ansatte innom selskapet, og det er selvfølgelig dere som er hovedgrunnen til vår suksess.

Vivento har en gjeng med ansatte som er ekstremt dyktige, og vi har vært både heldig og gode på rekrutteringsmarkedet. Noen av våre ansatte har vært her i ti år, noen har vært her i ti dager – noen har forlatt oss under veis. Vi takker dere alle sammen, og håper tiden dere har, har hatt og vil få i Vivento er lærerik og interessant.

Som de fleste tiåringer føler vi at vi fortsatt vokser, lærer og utviklere oss. Dette er noe jeg tror vil alltid ligge sentralt i vår sjel – Kontinuerlig Forbedring er vårt virke, og det skal også gjennomsyre hvordan vi jobber og utviklere oss videre på.

Som leder i disse ti årene takker jeg igjen våre kunder og ansatte for tillitten og ser med glede fremover til nye utfordringer, frustrasjoner, gleder og interessante oppdrag.

Vi gratulerer oss selv med dagenEspen Jacobsen

Espen Jacobsen
adm. dir Vivento

 

 

Rull til toppen