Møt Vivento på ODIN 2017

Onsdag 20. september går ODIN 2017 av stabelen. Konferansen er Norges største konferanse innen Software testing og årets tema er: Visjonær, nostalgiker – eller begge deler? Vivento er stolt sponsor og du vil både kunne høre fra oss fra scenen og snakke med oss på vår stand.

Seniorkonsulent Torbjørn Laukvik fra Vivento vil i en lyntale dele sine erfaringer med testing i foredraget: Korte sprinter og risiko-testing – er det mulig? Hva gjør man når sprintene er korte, leveransedato er nærme og det er mye som skal testes? Lauvik vurderer om test-automatisering kan være svaret, selv om det er tidkrevende og krever malverk.

På vår stand kan du slå av en prat med flere av våre konsulenter og få høre mer om våre tjenester. Vi ser fram til en innholdsrik og inspirerende konferanse med gode bransjekollegaer.

Om konferansen

ODIN er konferansen for alle som engasjerer seg i produktkvaliteten på IT-systemer, og hva det kan bety for organisasjonens målsetting. Konferansen arrangeres av en Programkomité bestående av ildsjeler fra Den Norske Dataforening, Faggruppen Software testing. Vår egen sjefskonsulent Trude Rosendal har bidratt i denne gruppen en årrekke, både som leder og som engasjert deltager. I år arrangeres Odin på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo, onsdag 20. september. Les mer om konferansen her

Rull til toppen