Vivento på verdens viktigste retail-konferanse

Søndag 14. januar reiser vår leder for privat sektor, Jan Steinar Kvilesjø, over havet og til årets retail-konferanse som går av stabelen i New York. Jan Steinar ser frem til å dykke ned i trender, skape nye forbindelser og bli så full av inspirasjon og kunnskap at han eksploderer av delelyst når han etter tre hele dager snur nesa hjemover til resten av oss i Vivento.​

Med over 35 000 deltagere og flere prominente foredragsholdere fra hele verden, er NRF’s 2018 verdens største konferanse innen vår bransje. Med en møteplass for alle ledere innen retail, er det her store ting skjer. Vårt satsningsområde for 2018 er mer fokus på retail og denne konferansen vil absolutt være med på å strø litt ekstra krydder i vår kompetansekoffert for å kunne stå bedre rustet til å bistå våre kunder innenfor dette området i fremtiden. Vi gleder oss til å dele vår nye kunnskap når Jan Steinar er tilbake på norsk jord om noen få dager. Så følg med!

Om NRF 2018 | Retail’s Big Show
NRF 2018: Retail’s Big Show er verdens viktigste retail-konferanse, som samler ledere innen industri fra alle verdens hjørner. Her blir de siste trendene innen retail presentert og deltakere får et eksklusivt innblikk i hvordan bedrifter i alle størrelser tilpasser seg den digitale tiden. Konferansen tilbyr unike nettverksmuligheter og gir et glimt inn i de største teknologiene og løsningene innenfor retail. NRFs årlige konferanse har i en årrekke vært et samlingspunkt for industriens ledere og andre i bransjen, og forblir stedet der store ting skjer innen retail- bransjen.

NRF 2018

Vårt satsningsområde for 2018 er mer fokus på retail og denne konferansen vil absolutt være med på å strø litt ekstra krydder i vår kompetansekoffert for å kunne stå bedre rustet til å bistå våre kunder innenfor dette området i fremtiden.

Jan Steinar Kvilesjø, Leder Privat Sektor i Vivento
Jan Steinar Kvilesjø
Rull til toppen