Vivento til testkonferansen Odin 2019

Årets testkonferanse ODIN går av stabelen 17.-18. september 2019. Årets tema er «Test Smart – Sleep Well». Vivento er stolt ODIN-sponsor, og du vil både kunne treffe oss på standen vår og høre oss fra scenen.

Årets testkonferanse ODIN går av stabelen 17.-18. september 2019 med en workshop-del 17. september og en konferansedel 18. september. Vivento er også i år stolt ODIN-sponsor.

Om konferansen
ODIN er konferansen for alle som engasjerer seg i produktkvaliteten på IT-systemer, og hva det kan bety for organisasjonens målsetting. Konferansen arrangeres av en Programkomité bestående av styret i Dataforeningen, Software testing. Vår egen sjefskonsulent Trude Rosendal har bidratt i denne gruppen en årrekke, både som leder og som engasjert deltager. I år arrangeres ODIN på Radisson Blu Scandinavia i Oslo.

To fra Vivento på scenen
Sjefskonsulent Trude Rosendal fra Vivento vil sammen med Color Line dele sine erfaringer med testing i foredraget, «Sover vi bedre med det rette testverktøyet om bord?». Trude har mer enn 20 års erfaring fra IT-bransjen, ledelse og testledelse, og hun vet hvor viktig det er ha det riktige verktøyet når en skal rapportere på risiko og kvalitet. 

Seniorkonsulent Espen Lunde fra Vivento skal også på scenen og vil dele sine erfaringer med testing av integrasjoner. Espen har nærmere 20 års erfaring i IT bransjen, og han har bakgrunn som utvikler i tillegg til mange års erfaring som teknisk tester og testleder. De seneste årene har han jobbet som testleder og leveransekoordinator for integrasjoner i helsevesenet.

Om årets konferansetema «Test Smart – Sleep Well» 
Informasjon om risikofaktorer og kvaliteten på IT-systemer er avgjørende kriterier for å kunne beslutte produksjonssetting. Dette store ansvaret har gjort mange som jobber med test søvnløse.

Derfor har konferansen i år valgt dette temaet. Hva skal til for at vi og andre skal kunne legge bekymringer igjen på jobben og sove godt om natta – også før produksjonssettinger? Dette vil de flinke foredragsholderne komme inn på fra ulike vinklinger, og felles for dem er at testingen blir planlagt og utført på en smart måte slik at vi kan vite hvilken risiko og hvilken kvalitet leveransen har ved produksjonssetting.

Kort om foredragene:

«Sover vi bedre med det rette testverktøyet om bord?» v/Trude Rosendal samt Saima Tabassum og Lene Kjølberg Wikøren fra Color Line. Du har kanskje vært i den situasjonen at du skal velge et testadministrasjonsverktøy. Color Line har benyttet flere verktøy som blant annet ALM og Google Docs. For et drøyt år siden sto Color Line i den situasjonen at et nytt verktøy skulle velges, da det eksisterende verktøyet ikke lenger dekket behovene. Endring måtte til for å holde tritt med trendene i en hektisk, agile og digital verden. Prosessen for å velge verktøy fasiliterte Viventos konsulent. 

«Hvordan teste integrasjoner?» v/Espen Lunde. Man fokuserer ofte på det nye produktet/systemet som skal i produksjon. I dagens digitale løsninger, er ingen systemer stand-alone, og mange integrasjoner er utrolig viktig for at systemet skal spille sammen med resten av system-porteføljen både teknisk og funksjonelt. Foredragsholder ønsker å peke på hvilke konkrete områder vi fokuserer på for å sikre kvalitet i slike prosjekter. 

Du kan lese mer om konferansen her.

Kom gjerne forbi standen vår og slå av en prat med en av våre konsulenter. Vi ser frem til en innholdsrik og inspirerende konferanse med gode fag-kollegaer.

NRF 2018
Rull til toppen